Hei, olen Juho Lehtonen. Innostuin seitsemän vuotta sitten tanssista. Lattarit ja erityisesti Salsa veivät sydämeni. Salsaoppini ovat peräisin Suomessa opettaneilta kuubalaisilta huippuopettajilta. Valmennustaustaa minulle taas on kertynyt palloilulajeista 12 vuoden ajalta. Salsa sopii luonteelleni, koska se on sosiaalista, iloista ja energistä hauskanpitoa. Tanssi saa aikaan uskomattomasti positiivista energiaa ja on sopivan haasteellista. Tanssimatkani varrella alkoi kyteä unelma omasta salsastudiosta ja keväällä 2019 unelmasta tuli totta. On ollut hienoa huomata, että salsaan erikoistuneelle studiolle on kysyntää ja se on otettu ilolla vastaan. 

Julpo

SalsaStudio mahdollistaa tanssijoille säännöllisen harrastamisen sekä jatkuvan kehittymisen lajissa. Lajivalikoimassa studiolla on Salsa ja Bachata; soolo- sekä paritanssitunteina. Tunteja on perusteista jatkotasoon, jotta kaikki saisivat itselleen sopivaa harjoitusta. 

Studiolle on mahdollista sopia yksityistunteja ja ryhmille (esim. yhdistyksille tai työpaikoille) on tarjolla oma räätälöity salsapäivä.