Palvelut

TUNTITYYPIT
SOOLO
Näillä tunneilla tanssit yksin, eli soolona, mutta ryhmässä ohjaajan tahtiin. Voit siis keskittyä vain omaan tanssiisi. Tunneilla harjoitellaan erilaisia askelkuvioita ja koreografioita tasosta riippuen.

PARITANSSI
Paritanssi tarkoittaa kahden henkilön yhteistanssia, jossa mies vie ja nainen seuraa. Paritanssitunneilla et tarvitse omaa paria. Tunneilla on vaihtuvat parit, eli tanssipari vaihtuu tasaisesti tunnin aikana. Paritanssitunneilla voit halutessasi myös tanssia vain oman parisi kanssa.

YKSITYISTUNTI
Yksityistunnille voit osallistua yksin, parina tai pienryhmänä. Yksityistunnilla saat vain sinulle räätälöityä opetusta.

RYHMÄTUNTI
Ryhmätunti tarkoittaa ryhmässä tapahtuvaa tanssia pareina tai soolona. Voit tilata ryhmätunnin esim. työpaikalle Tyky-päivänä, kaveriporukalle tai polttareihin.

WORKSHOP/TIIVISKURSSI
Tiiviskurssi eli workshop tarkoittaa tanssituntia, jossa teemana on tietty aihe johon keskitytään tuntien ajan. Tiiviskurssit ovat usein vierailevien opettajien ohjaamia.

LISÄPALVELUT
JUHLAOHJELMAT JA DJ-PALVELUT
Salsastudio Julpo järjestää tarvittaessa syntymäpäiville, hääjuhliin, kesäjuhliin jne. salsaohjelmaa. Voit myös tilata DJ Julpon soittamaan juhliisi. Kaikki tarvittavat äänentoisto- ja valokalustot isompiinkin juhliin löytyvät saman katon alta.